MOTXILLES I ROBA SENSE NOM NI VETA

Us mostrem un petit recull de fotografies que ens han passat des de direcció. Com veureu hi ha un munt de motxilles i un munt de roba amuntegada que no porta ni el nom ni la veta.

D’una banda, a totes les reunions, des de P3 fins a segon, es va dir que no es poden portar motxilles ja que ocupen molt d’espai al penjador i que, per tant, tots els nens han de portar una bosseta. L’escola ha près la decisió de requisar les motxilles i els pares i mares hauran d’anar a recollir-les al despatx de direcció.

D’altra banda, any rere any es repeteix a totes les reunions d’educació infantil i de cicle inicial que tota la roba ha d’anar marcada amb el nom del nen/a i que les jaquetes han de portar una veta per tal que no caiguin del penjador. Doncs bé, tota aquesta roba que veieu o l’hem trobat al terra dels passadissos o al pati i ni porta el nom, ni porta la veta, ni ningú l’ha reclamat. D’aquesta manera, la roba es va acumulant a la caixa d’objectes perduts d’infantil o als penjadors del menjador.

Creiem que aquesta situació no pot continuar i que tots hi hem de posar de la nostra part perquè això canvïi.

altres-0014 altres-002

altres-003 altres-004

altres-005 altres-006

altres-007 altres-008

altres-009 altres-010

Publicado en Info General y etiquetado .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *