Menjador Escolar

comedor2

El menjador escolar del CEIP Pere Torrent és un servei que ofereix i gestiona lAmpa. Aquest servei compta, a més, amb un administrador, dos cuiners, una nutricionista que elabora els menús, una coordinadora i un equip de monitors.

Aquest servei és de 12h a 15h per als nens dinfantil i de 13h a 15h per als nens de primària, i sorganitza amb tres torns: en el primer torn, de 12h a 13h, dinen els nens de P3, P4 i P5; en el segon torn, de 13h a 13:45h, dinen els nens de 1r i 2n; en el tercer torn, de 13:45h a 14:30h dinen els nens de 3r, 4t, 5è i 6è.

Es fan, a més, activitats setmanals que ocupen el temps fins a lhora de tornar a laula: manualitats, lhora del conte, danses i cançons, vídeo, jocs, esports, etc., adaptades segons ledat dels nens. També, es fan activitats extres per a celebrar les diferents festes que es produeixen durant el curs, com la castanyada, el Nadal, el carnestoltes, la pasqua, Sant Jordi, etc. Cal dir que els nens de P3 fan cada dia la migdiada al gimnàs.

Cal destacar, també, que el menjar és d’elaboració pròpia. Comptem amb el servei d’una nutricionista que mensualment confecciona els menus per tal que siguin sans i equilibrats i diàriament els cuiners s’encarreguen de prepara-los. Es fan, també, menús especials per a nens amb algun tipus d’al·lèrgia o adaptats segons les seves creences religioses, etc.

A més, és una prioritat del servei de menjador fomentar els hàbits dhigiene (rentar-se les mans abans de dinar, les dents, etc.) i els bons hàbits a la taula (seure correctament, agafar bé els coberts, menjar a un ritme adequat, no cridar, etc.). A  lhora que es fomenten els beneficis duna dieta sana i equilibrada.

Cal remarcar, també,  que quan es produeixen incidències (febre, mal de panxa, ferides, ha menjat poc,etc.) savisa als pares immediatament si cal i es comunica tant a pares com a mestres mitjançant una nota. A més, es fan informes trimestrals on sinforma als pares sobre com mengen els seus fills, tot i que durant el curs també es pot sol·licitar una entrevista amb la coordinadora per a tractar sobre qualsevol aspecte relacionat amb el servei de menjador.

Publicado en Info General y etiquetado , .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *