L´Ampa

L’AMPA és una  entitat sense ànim de lucre que agrupa  a pares i mares  del col·legi.   L’AMPA està inscrita en el registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un Real Decret de la Generalitat de Catalunya. La base de funcionament de l’AMPA està  formada  per una Junta on es troben alguns pares que fan una feina voluntària i desinteressada que ens beneficia a tots. (Qualsevol pare o mare soci de l’AMPA  pot formar part d’aquesta Junta).

La nostra AMPA té com a objectius: Fomentar la comunicació. Escurçar les distàncies entre mestres, direcció escolar i pares. Tractar de temes referents a  l’educació i el  funcionament quotidià del col·legi. Actuem, organitzem, editem i treballem en activitats extraescolars,  servei de menjador, acollida matinal, festes, actes, reunions, venda de material escolar i llibres de text.

La nostra AMPA està creada per a funcionar en harmonia amb la direcció de l’escola, per  així fomentar un lloc idoni per a l’aprenentatge, l’educació i la cultura dels nostres fills. I perquè  entre nosaltres, els pares, puguem ajudar-nos en una cosa tan important com és l’educació  i el desenvolupament  social dels nostres fills.

 

 

Publicado en Info General y etiquetado , .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *