Carta enviada al Sr. Director territorial d`Educaciò a Girona. Assunto: Queixa per la reducció qualitativa en la dotaciò de recursos humans en el nostre centre.

AMPA CEIP PERE TORRENT
C/ ESCOLES Nº 1
17310 LLORET DE MAR
G 17200866
Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb nº476

A l’atenció del Sr. Director Territorial d’Educació a Girona,

Senyor,

L’AMPA del Ceip Pere Torrent, vol manifestar-li la nostra més ferma queixa i preocupació per la situació produïda aquest curs en l’etapa d’Educació Infantil al nostre centre.

La nova política del Departament d’Educació de contractació del professorat (de la que no entrem a discutir ni les raons ni els motius, siguin econòmics, estratègics o qualsevol altre) ha provocat molts importants problemes.

Aquestes decisions han suposat una reducció qualitativa en la dotació de recursos humans en el nostre centre i s’ha perdut de vista l’únic objectiu que a nosaltres ens preocupa i interessa: l’atenció en les millors condicions possibles, dels nostres fills/es.

Estem convençuts de que, si en totes les etapes educatives, la figura física, estable, recognoscible fàcilment pels nens, del mestre/a, és un element clau en el desenvolupament de les classes, sens dubte en Educació Infantil ho és en major mesura per raons òbvies.

En la realitat diària, hem viscut i encara estem vivint tot el contrari: una bona part dels dies que portem de classe els nostres nens han estat atesos -principalment a la tarda-, per personal diferent als tutors i amb canvis continus d’un dia per l’altre. Podem assegurar que ha estat gràcies a l’esforç, el voluntarisme i el sentit professional dels mestres , la paciència i en bona mesura la comprensió dels pares, que s’han anat solucionant -encara que de manera precària- tantes mancances.

És evident que aquesta situació ha suposat una pèrdua preocupant i molt seriosa en la qualitat del servei que el Departament ha d’oferir als nens i les escoles, cuando el Govern té la obligacion i ha de garantir que la prestació del Servei de l’educació dels nostres fills es presta amb la major qualitat i excel•lència

Tambien li volem manifestar que des de nostra Asociacion sempre estem col•laborant amb la Direccion del nostre Col•legi en la Eduacion dels nostres fills, aportant recursos, temps, esforç, diners, etc, perquè la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills sigui l’adequada, és pel que vam considerar que la admistracion no pot anar encontra de la comunitat educativa, afeblint aquest bé tan preuat i necessari de l’ensenyament.

En conseqüència li sol•licitem que amb la maxima urgència es prenguin les mesures necessàries i aportin els recursos humans necessaris perquè els nostres fills rebin la atencion digna, humana i professional per a la correcta educacion i ensenyament. De no ser atesa aquesta peticion i no solucionar-se el problema, ens veurem obligats a realitzar les accions que considerem oportuns per a aconseguir que els nostres fills rebin la atencion adequada.

Esperant que la nostra manitestacio sigui atesa amb la mayor eficàcia i eficiència, rebi una salutació cordial.

AMPA CEIP PERE TORRENT
PRESIDENT
Antonio J. Lorente Estepa

Publicado en Info General y etiquetado .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *