Activitats Extraescolars

Durant el curs escolar, després d’acabar la jornada, l’ampa organitza tres activitats extraescolars (manualitats, tècniques d’estudi i anglès) adreçades als nens des de P3 fins a sisè per tal de reforçar els seus coneixements o d’introduir-los en un altre tipus d’activitat que complementa la seva formació.

Les activitats extraescolars es duen a terme de dilluns a divendres de 17h a 18h en diferents aules de l’escola i compten amb un monitor per a cada activitat.

Per una banda, l’extraescolar de manualitats es realitza de dilluns a divendres i es reparteixen els dies per cursos per tal d’adequar les activitats a cada edat. Així, dilluns hi assisteixen els nens de P3 i P4, dimarts els de P5, dimecres els de 1r i 2n, dijous els de 3r i 4t i divendres els de 5è i 6è. Aquesta és una activitat on els nens dibuixen, pinten, retallen, manipulen diferents materials,…, on expressen les seves inquietuds artístiques.  

Per altra banda, l’extraescolar de tècniques d’estudi va dirigit als nens de 1r a 6è, es  realitza dilluns, dimarts i dijous i també es reparteix per cursos. Dilluns hi assisteixen els nens de 3r i 4t, dimarts els de 1r i 2n i dijous els de 5è i 6è. Aquesta és una activitat de suport als seus estudis ja que se’ls ajuda a fer els deures, es repassa allò que s’ha treballat a l’aula, fan lectura i comprensió de textos i se’ls ajuda en tots aquells dubtes que tinguin.

Per últim, l’extraescolar d’anglès va dirigit també als nens de 1r a 6è i es realitza dimarts i divendres. Dimarts es destina als nens de 3r, 4t, 5è i 6è i divendres als nens de 1r i 2n. En aquesta activitat els més petits fan una introducció al vocabulari anglès a través de jocs, dibuixos, etc.; els més grans profunditzen a través de les estructures gramaticals, nou vocabulari,  redaccions, lectura per a millorar la pronúncia, etc.

 

Per tal de poder participar en aquestes activitats cal fer la preinscripció del 14 al 30 de setembre de 17h a 18h a l’oficina de l’ampa.

Publicado en Info General y etiquetado , .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *