Archivo de Mayo 2016

Dimecres 25 de maig a la tarda es va dur a terme al nostre centre la fase de classificació per al 1r torneig interescolar d’escacs on hi participen deu escoles de Lloret, Blanes, Palafolls i Tordera.
Hi van participar un total de 14 nens repartits en tres categories: sots-8, sots-10 i sots-12. Els guanyadors, i per tant els alumnes que representaran a la nostra escola a la fase final interescolar, han estat la Mar Alaniz de primer, en Jordi Cervera de tercer i en Kabil Velalar de cinquè. Cal felicitar, però, a tots els participants ja que ho van fer molt i molt bé.
Aquest torneig ha estat organitzat pel Club d’Escacs Marítim Blanes i per les ampes de les diferents escoles. La final es disputarà el proper divendres 10 de juny i, des d’aquí, volem desitjar molta sort als nostres alumnes.

114 27
34 42
52 62

Comments No Hay Comentarios »

Com cada any, l’ampa escola Pere Torrent organitza una sortida a Portaventura amb els nens de 6è. Moltes gràcies a tots els nens i mestres que ens van acompanyar per fer d’aquest dia un dia memorable. Us adjuntem les fotos.

Comments No Hay Comentarios »

menu-juny-2016

Comments No Hay Comentarios »