Archivo de 4 Octubre 2013

mont-san-benet

Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat inaugurat el novembre de 2007. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina, tot en un entorn natural incomparable.

Innovadores visites guiades al monestir, una oferta gastronòmica variada i d’alta qualitat, visites i activitats a la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència)… Món Sant Benet fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per crear una proposta d’oci i cultura atractiva i pensada per a tots els públics.

http://www.monstbenet.com/

temps-passat

Comments No Hay Comentarios »

teatre-lloret_panoramica

Els Teatres Municipals de Lloret i Blanes s’han unit per primera vegada per oferir una programació teatral conjunta. El projecte neix amb el nom de Teatre de la Costa Brava Sud i, amb aquest objectiu, entre els mesos d’octubre a desembre del 2013 es podran veure una trentena d’espectacles.
L’aposta dels dos teatres ha estat unir-se aquesta temporada per tal de fer front a la conjuntura econòmica i visualitzar el potencial que té l’escena teatral al sud de la Costa Brava.

Tota la programació es pot consultar en el programa adjunt, així com al web www.teatredelacostabravasud.cat i al web www.teatredelloret.

Comments No Hay Comentarios »