Archivo de Abril 2011

microsoft-word-menu-maig11-pere-torrent-definitiu

Comments No Hay Comentarios »

El proper diumenge 1 de maig tindrà lloc el 44è Aplec de la Sardana als paratges de Santa Cristina. A més, hi haurà un dinar popular organitzat pel Xino-Xano. Per a més informació, podeu consultar l’adreça següent.

http://www.lloret.org/catala/externos/44%20Aplec%20Sardana.pdf

Comments No Hay Comentarios »

Demà divendres 29 de maig hi haurà la marató de donacions de sang a la nova casa de de la cultura de 10h a 15h i de 16h a 19h. No hi falteu!
marato-de-sang-a-lloret

Comments No Hay Comentarios »

El proper divendres 15 d’abril hem muntat una sèrie d’activitats per a tots els nens i nenes de l’escola.
Durant tot el matí, els nens gaudiran d’una gimcana.
A la tarda, farem la festa i l’entrega de premis del concurs de dibuix. A les 15h heu de deixar els nens amb el seu mestre com cada dia. A les 15:30h obrirem les portes de l’escola perquè tots els papes i mames hi pogueu entrar. Els nens seran tots amb els seus mestres i els familiars us col·locareu darrere de tots els nens per poder presenciar l’entrega de premis del concurs de dibuix. Quan hagi acabat aquest acte, els familiars podreu anar a buscar als vostres nens i anar amb ells al pica-pica (si no pot venir el familiar d’algun nen/a, aquest es quedarà amb el seu mestre fins a les 17h). A més, els alumnes de 6è aprofitaran per vendre pastissos per a les colònies.

Comments No Hay Comentarios »

microsoft-word-menu-abril11-pere-torrent

Comments No Hay Comentarios »

Us presentem al grup de manualitats de P3, P4 i P5.

photos-11
photos-21

photos-31
photos-41

Comments No Hay Comentarios »